top of page

Wie zijn we 

Wij zijn Yorick, Drion, Thomas en Felix—vier enthousiaste vrienden en voormalige leiders van KSA Sijsele. Na vele jaren actief te zijn geweest in de jeugdbeweging, hebben we besloten onze passie en creativiteit te bundelen in een uniek project: een pop-up minigolf in het hart van Damme.

Onze minigolf, waar geschiedenis en plezier samenkomen!

Welkom bij Minigolf Damme, een unieke pop-up minigolfervaring met een zomerbar in de prachtige tuin van het Oud Sint-Janshospitaal. Dit historische terrein, ooit de tuin van de zusters Augustinessen, is deze zomer omgetoverd tot een betoverende minigolfbaan met 15 uitdagende banen, elk geïnspireerd door een specifiek thema uit de rijke geschiedenis van Damme.

 

Ons project is het resultaat van een samenwerking tussen vier voormalige leiders van KSA Spermalie Sijsele, die hun passie en creativiteit hebben gebundeld om deze unieke minigolfervaring tot leven te brengen. Met de steun van Herita, de erfgoedorganisatie die de locatie beheert, hebben we ervoor gezorgd dat elke baan een historisch verhaal vertelt, zoals de havenfunctie van Damme en de legende van Tijl Uilenspiegel. Naast de minigolfbaan bieden we een zonovergoten terras waar

bezoekers kunnen ontspannen en genieten van een verfrissend drankje.

minigolf_damme.png
baan bouwen.jpeg
976A0153.png

Elke baan wordt eigenhandig gemaakt door het team. Elk geïnspireerd door een specifiek thema uit de rijke geschiedenis van Damme.

976A0140.png

Ons Team

976A0338.png

Thomas

De Vlieghere

976A0330.png

Drion

De Grande

976A0341.png

Felix

Coens

976A0352.png

Yorick Longueville

bottom of page